~ Oostenrijk ~

Chique OostenrijkWie denkt aan Oostenrijk, denkt aan wintersport. Maar dit land heeft zoveel meer te bieden, want ook voor jouw ideale stedentrip is Oostenrijk perfect! Met steden als Wenen, Innsbruck en Salzburg zijn er genoeg opties.

Brede lanen, historische panden, indrukwekkende paleizen en een interessante muziekcultuur, dát is sprookjesachtig Wenen. De hoofdstad van Oostenrijk is gelegen aan de rivier de Donau en is wereldberoemd om de muziekcultuur. Om jouw stedentrip compleet te maken, is het dan ook zeker aan te raden om een van de vele opera's of concerten te bezoeken. Ervaar ook het bruisende nachtleven in een trendy cocktailbar, leuk restaurant of een levendige discotheek. Een rondrit in een statige koets is ook een unieke ervaring die je niet mag missen!

Naast Wenen zijn Salzburg en Innsbruck zeker een bezoek waard. Innsbruck is vooral bekend als wintersportplaats in het zuid-westen, maar met een geschiedenis van meer dan 800 jaar en een prachtige ligging is deze stad ook in de zomermaanden een must-see. Salzburg ligt bij de Duitse grens omgeven door bergen en rivieren, en biedt een scala aan culturele historie, prachtige panden en interessante musea.

Populaire steden binnen Oostenrijk