Dit zijn de beste smartphones om mee te nemen op reis

Elk jaar worden smartphones slimmer en slimmer. Ze bevatten dan ook steeds meer handige functies die reizen gemakkelijker en meer verrijkend kunnen maken.

Van digitale kaarten tot vertalingen, en van top camera’s tot het maken van reserveringen met 1 knop: smartphones hebben de manier waarop we reizen radicaal veranderd. Maar als het op functies aankomt, zijn niet alle telefoons gelijk. De een is net wat meer geschikt als ‘reistelefoon’ dan de ander.

Ga jij binnenkort op reis en heb je een goede smartphone nodig? Bekijk hieronder dan de apparaten die dé tools bevatten waar je tijdens je vakantie blij van wordt:

Apple iPhone 8 Refurbished

Dankzij de glazen achterkant van deze smartphone laad je de iphone 8 Refurbished draadloos op. Het 4,7-inch scherm van deze iphone is daarnaast voorzien van ‘True Tone’-technologie. Dit zorgt voor de beste kleurweergave onder alle lichtomstandigheden, waardoor je ook buiten super scherpe filmpjes kunt kijken. Bovendien hoeft je hierdoor nooit meer na te denken over het aanpassen van de helderheid van het scherm.

Wat de Refurbished iPhone 8 verder tot een top apparaat voor reizigers maakt, is dat hij duurzaam en compact is. Bovendien heeft de smartphone veel opslagruimte voor al je foto’s en video’s!

Samsung Galaxy S21 Ultra

Er komt bijna altijd een moment dat de batterij van smartphones steken laat vallen. En wanneer je nog een paar uur te gaan hebt op een geweldige reisdag, is het knipperende batterijpictogram op je schermpje het laatste dat je wilt zien…

Naarmate processors sneller worden, schermen groter en telefoons dunner, blijft het een uitdaging om een telefoon te vinden die een hele dag meegaat. Gelukkig heb je echter een paar opties, zoals de Samsung Galaxy S21 Ultra. Vanwege de combinatie van een enorme batterij, eersteklas specificaties, snel opladen en duurzaamheid, is dit een absolute topper voor op reis!

Lees ook: Dit zijn de voordelen van een rondreis per camper.

Samsung a52s 5g

De Samsung a52s is een stof- en waterdichte telefoon met een groot scherm van maar liefst 6,5 inch. De camera van 64 megapixels zorgt daarnaast niet alleen voor scherpe foto's, maar de ingebouwde technologie zorgt er ook nog eens voor dat je plaatjes super stabiel zijn.

Wat deze smartphone tevens tot een goede reistelefoon maakt, is zijn grote vermogen voor opslag. Het apparaat heeft standaard namelijk 128 GB aan opslagruimte. Genoeg voor al je apps, foto’s, video’s en meer!

Met het FHD+ sAMOLED 90Hz-scherm van de Galaxy A52 zie je al je websites en apps bovendien zó helder en soepel, dat je er extra van kunt genieten.

Google Pixel 2 XL3

De Pixel 2 biedt een van de beste smartphone camera's op de markt. Dus als fotografie een van je belangrijkste bezigheden is tijdens je reis, zou deze smartphone een geweldige optie zijn. Nachtzicht, portretmodus, HDR+, autofocus met laser en optische plus elektronische beeldstabilisatie zijn slechts een paar van de vele camerafuncties die deze topper bevat.

De langdurige batterij van de Google Pixel gaat bovendien bijna de hele dag mee, zodat je niet ineens zonder navigatie, muziek of camera komt te zitten. En als kers op de taart is de hybride coating van deze smartphone waterafstotend, zodat hij je kan vergezellen tijdens al je avonturen.

Ben jij toe aan een nieuwe smartphone en reis je veel? Dan zullen bovenstaande exemplaren je vakanties zeker verrijken!

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software