Stedentrips naar Amerika

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Laat je droom werkelijkheid worden met een stedentrip naar Amerika

Een reis naar Amerika is een droom voor velen. De Verenigde Staten beslaan beslaat bijna tien miljoen vierkante kilometer. En dat betekent een landschap dat net zo afwisselend is als de culturen waarmee je kennismaakt. Een last minute naar Amerika heeft voor jou bruisende steden, immense natuurgebieden en grenzeloze mogelijkheden in petto. Een citytrip in Amerika betekent proeven van het leven in een waanzinnig continent. Een goedkope stedentrip naar Amerika boek je bij Tui, Kras of andere reisaanbieders die je via StedentripDirect.nl vindt.

Met het vliegtuig in een mum van tijd in jouw favoriete Amerikaanse stad

In nog geen halve dag bereik je jouw bestemming. Vlieg je vanaf Schiphol, dan duurt het acht uur voor je in de Big Apple bent. Voor steden aan de westkust tel je daar drie uur bij op. De verschillende reisaanbieders hebben regelmatig een goedkope aanbieding voor een mooie accommodatie inclusief vlucht. Een pakketreis is vaak voordeliger dan een losse vlucht en hotel. Op bestemming huur je een auto of maak je gebruik van goed georganiseerd openbaar vervoer.

De populairste bestemmingen voor een citytrip naar Amerika

De grootste Noord-Amerikaanse stad, New York, is meteen de drukstbezochte. Je bekijkt er onder andere Central Park, het Empire State Building en het Vrijheidsbeeld. Na New York volgen Los Angeles en San Francisco aan de westkust. Naar Las Vegas vertrek je vanwege de extravagante hotels, casino’s, shows en uitgaansmogelijkheden. Een goedkope stedentrip naar Amerika aan de oostkust gaat na New York meestal naar hoofdstad Washington. Ook het zonovergoten Miami trekt jaarlijks vele stedentrippers.

Winkelen en uitgaan tijdens je goedkope stedentrip in Amerika

In Amerika is alles een stuk groter en indrukwekkender. Ook culinair genieten doe je tijdens je stedentrip in Amerika in het kwadraat. Want denk je bij een last minute naar Amerika enkel aan fastfoodketens? Alhoewel ook die er zijn, zijn de internationale keukens nergens zo goed vertegenwoordigd als hier. Schuif op woensdag aan bij de Chinees, eet op vrijdagavond Italiaanse specialiteiten en zet op zondag je tanden in een pittige burrito van de Mexicaan.

Shop till you drop tijdens een last minute naar Amerika

Niet alleen is een citytrip naar Amerika een mooie gelegenheid om cultuur te snuiven, winkelen is er ook een must. De shopping malls lijken ‘bigger, better and cheaper’ te roepen en staan garant voor een ware belevenis. Eén van de gouden tips voor winkelliefhebbers is om ook zeker een outlet te bezoeken. Zo goedkoop als daar vind je kleding nergens. Boek je jouw stedentrip naar Amerika begin januari of begin juli? Dan val je tijdens de grote sale helemaal met je neus in de boter!

Een goedkope citytrip naar Amerika; een kans die je niet voorbij mag laten gaan

Een last minute naar Amerika brengt je naar het land van de onbegrensde mogelijkheden. De natuurgebieden strekken zich uit tot ver aan de horizon en de wolkenkrabbers reiken tot hoog in de hemel. De steden bruisen tot in de vroegste uurtjes. Vervelen doe je je tijdens een goedkope stedentrip in Amerika geen enkel moment. In de Amerikaanse metropolen heerst een energie die je nooit eerder hebt gevoeld. Boek je reis en vertrek binnenkort al!

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software