Last minute stedentrips Parijs

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Ervaar met een citytrip naar Parijs de betoverende ambiance van de Lichtstad

Parijs; Lichtstad, stad van de liefde.... Ook als je niet tot de categorie ‘verliefde tortelduifjes’ hoort, is de romantiek voelbaar. Moeiteloos weet Parijs elke bezoeker voor zich te winnen. Een goedkope stedentrip naar Parijs staat voor koffie drinken op charmante terrasjes, verdwalen in knusse kunstenaarswijkjes en in gedachten langs de Seine slenteren. Diezelfde Seine speelt tijdens je stedentrip in Parijs een belangrijke rol; hij verdeelt de stad in tweeën en levert de mooiste plaatjes op. Een last minute Parijs boek je goedkoop bij reisaanbieders als Tui en Kras.

Reizen op de manier die jij wilt

Wil je een stedentrip naar Parijs boeken, dan kun je op verschillende manieren naar de Franse hoofdstad afreizen. Zo kun je een georganiseerde citytrip naar Parijs boeken, waarbij je vlucht en hotel voor je worden vastgelegd. In plaats van met het vliegtuig kun je ook met de trein of met eigen vervoer naar de stad vertrekken. Met de auto doe je er vanaf Utrecht ruim vijf uur over. De accommodatie die voor je wordt geboekt, is comfortabel en bevindt zich op een centrale plek. De ideale basis voor jouw last minute in Parijs.

Tips voor bezienswaardigheden tijdens je goedkope stedentrip in Parijs

Tijdens een stedentrip in Parijs kijk je je ogen uit. De Eiffeltoren steekt trots hoog boven alles uit. Ook de Sacré Coeur mag je niet overslaan. De basiliek ligt in de wijk Montmartre, die met zijn vele terrasjes, schilders en straatartiesten ook een bezienswaardigheid op zich vormt. Bezoek ook de Arc de Triomphe, de triomfboog die in de tijd van Napoleon werd gebouwd. En of je nu van musea houdt of niet, een bezoek aan het wereldberoemde en bejubelde kunstmuseum Louvre mag eigenlijk niet aan je goedkope stedentrip naar Parijs ontbreken.

Winkelen in stijl tijdens je last minute in Parijs

Ben je een fervent winkelliefhebber, dan vormt een stedentrip naar Parijs zonder twijfel een van de hoogtepunten van je ‘shopcarrière’. Parijs geldt als een van de modehoofdsteden ter wereld. Zowel Franse als internationale ontwerpers bepalen hier mede het straatbeeld. Is jouw budget ontoereikend voor een item van Chanel of Dior? Ga dan net als de meeste andere mensen naar Les Quatre Temps, een winkelcentrum waar je moeiteloos een goedkope aanbieding vindt. Wil je tussen de brocante en het antiek snuffelen? Bezoek dan de Saint-Ouen markt die in het weekend plaatsvindt.

Een stedentrip naar Parijs: een onvergetelijke ervaring in een stad van wereldformaat

De Franse hoofdstad weet zijn bezoekers op elk vlak naar volle tevredenheid te bedienen. Of het nu om winkelen, uitgaan, culinair genieten of historische bezienswaardigheden gaat. De stad straalt en ’s avonds wordt het nóg duidelijk waarom hij ook wel Lichtstad wordt genoemd. De lampjes fonkelen overal waar je kijkt en laten Parijs naast figuurlijk nu ook letterlijk schitteren. Zoals je verwacht van een stad van wereldformaat heeft Parijs ook een interessant nachtleven. Bezoek na zonsondergang een café of cocktailbar om de dag in stijl af te sluiten.  

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software