Last minute stedentrips Krakau

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Een citytrip naar Krakau, de leukste stad van Polen

Een goedkope stedentrip naar Krakau laat je kennismaken met een van de mooiste stukjes van Polen. Krakau is na Warschau de grootste stad en wordt vaak nog mooier genoemd dan de hoofdstad. Een last minute in Krakau breng je door in een sfeervolle stad, gelegen aan de Wisla. Het is een plek waar historie, architectuur en vooral veel gezelligheid samen een unieke mix vormen en er zo voor zorgen dat jij je als een vis in het water voelt. Een stedentrip naar Krakau is een trip die anders is dan anders!

Een last minute naar Krakau: stad vol historische bezienswaardigheden

Boek jij een goedkope aanbieding naar deze steeds populairder wordende bestemming? Zet dan een bezoek aan de joodse wijk Kazimierz bovenaan je must-see lijstje. Je herkent hem vast uit de film Schindler’s List. Ook in de historische binnenstad, in het Pools Stare Miasto genoemd, kijk je je ogen uit. Je treft er één van de mooiste marktpleinen van heel Europa. Naast de Mariakerk is ook Sukiennice op de Grote Markt een echte eyecatcher. Deze lakenhal was vroeger een bloeiend handelscentrum. Nu koop je er tijdens je stedentrip in Krakau je souvenirs.

Met een goedkope stedentrip in Krakau beleef je het shoppen op een andere manier

Op winkelgebied voldoet Krakau zonder meer aan de verwachtingen die je hebt van een moderne stad. Shoppen tijdens je goedkope stedentrip in Krakau is anders dan anders. De grote ketens zijn net als de designermerken ondergebracht in winkelcentra aan de rand van het centrum. Daardoor zie je in het centrum zelf alleen kleinschaligere winkels. Dit geeft een extra charme aan het straatbeeld. Vintage- en antiekwinkels zijn goed vertegenwoordigd. Wip tijdens je last minute in Krakau ook binnen bij Ideafix, een Pools designmerk met verrassend betaalbare prijzen.

Met de auto, met de trein of met het vliegtuig naar je bestemming?

Boek je via reisorganisaties als Tui of Kras een georganiseerde citytrip naar Krakau waarbij je vlucht en je hotel allebei zijn inbegrepen? Met een dergelijke reis inclusief vlucht hoef je helemaal nergens meer over na te denken. Vanaf Schiphol vlieg je in nog geen twee uur naar de Poolse stad. Vertrek je met eigen vervoer, dan trek je voor de reis zonder tussenstops twaalf uur uit. Je maakt er dan wel meteen een mooie roadtrip van. Ga je met de trein, dan stap je over in Berlijn.

Laat een stedentrip naar Krakau niet aan je voorbijgaan

Je last minute naar Krakau goedkoop boeken doe je bij reisaanbieders als Tui of Kras. De historische bezienswaardigheden, winkels, restaurants en musea maken de stad de moeite van het bezoeken meer dan waard. Eén van de waardevolste tips die we je kunnen geven, is het combineren van je stedentrip in Krakau met een bezoek aan andere bezienswaardigheden in de omgeving. Zo ligt voormalig concentratiekamp Auschwitz op 60 kilometer afstand en ligt zoutmijn Wieliczka maar net buiten de stad. Bezoek de plekken met je eigen auto, of ga voor een georganiseerde dagtocht.

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2023 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software