Last minute stedentrips Tsjechie

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Op citytrip naar Tsjechië, een land met verrassend veel mogelijkheden

Tsjechië is een land met een rijke geschiedenis. Veel overblijfselen uit het verleden zijn goed bewaard gebleven en tijdens een goedkope stedentrip in Tsjechië te bewonderen. Het land werd in 1993 officieel gescheiden van buurland Slowakije en wordt de laatste jaren steeds populairder als vakantiebestemming. Het land heeft tal van wintersportmogelijkheden en wandel- en fietsgebieden. Niet alleen een vakantie in de natuur, maar ook een stedentrip in Tsjechië is mateloos populair. Praag wordt het vaakst geboekt. Een last minute naar Tsjechië betekent een reis volop historie, prachtige gebouwen en bier!

Met het vliegtuig, met de trein of met de auto op stedentrip naar Tsjechië

Kies je voor een goedkope aanbieding voor een georganiseerde last minute naar Tsjechië? Als je vlucht en hotel voor je zijn vastgelegd, kun je ontspannen naar je reis aftellen. In plaats van een citytrip naar Tsjechië inclusief vlucht kun je ook voor een reis met eigen vervoer kiezen. Omdat de afstanden goed overbrugbaar zijn, is de auto een prima alternatief. De afstand tussen Utrecht en Praag bedraagt bijvoorbeeld 850 kilometer. Reis je met de trein, dan maak je vaak twee keer een tussenstop in buurland Duitsland.

De Gouden Stad en andere bestemmingen voor een last minute naar Tsjechië

Via reisorganisaties als Tui of Kras kun je het gehele jaar door een goedkope citytrip naar Tsjechië boeken. De meeste toeristen kiezen voor hoofdstad Praag, ook wel de Gouden Stad genoemd. Praag wordt tot de mooiste steden van Europa gerekend en is een zeer geliefde bestemming voor een weekendje weg. Praag is niet de enige optie voor een goedkope stedentrip naar Tsjechië. Denk bijvoorbeeld eens aan Brno, de tweede stad van het land met zijn hippe bars, of Pilsen, de artistieke stad en geboorteplaats van het Pils bier.

Stevige maaltijden om je honger mee te stillen

De Tsjechische steden nodigen uit voor urenlange ontdekkingstochten. Wandelingen langs kastelen, rivieren en door smalle straatjes maken je natuurlijk hongerig. De Tsjechische keuken verhelpt je honger met zijn stevige gerechten in een handomdraai. Vlees en aardappelen spelen de hoofdrol. Ook eten de Tsjechen graag kool. Tijdens de lunch zie je vaak de Tsjechische dumplings voorbijkomen; flinke plakken van aardappel of brood. Maak jij je goedkope stedentrip naar Tsjechië rond de kerstperiode, proef dan eens kuba, wat ook één van de beste tips voor vegetariërs is. Paddestoelen spelen in dit gerecht de hoofdrol.

Reden genoeg om een goedkope stedentrip naar Tsjechië te boeken

Wat je kunt verwachten tijdens je stedentrip in Tsjechië? Prachtige centra, een gastvrije bevolking en lage prijzen. Eten doe je er goedkoop en ook prijzen voor musea en bezienswaardigheden zijn zeer acceptabel. Dankzij zijn ligging weet Tsjechië zijn bezoekers ook in het voor- en najaar van prima weer voor stedentrippers te voorzien. Tel daar de gezelligheid in de Tsjechische bars bij op en een heerlijke vakantie is het resultaat. Via vergelijkingssite StedentripDirect.nl vind je zowel georganiseerde pakketreizen als reizen op basis van eigen vervoer. Pak het op jouw manier aan!

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software