Last minute stedentrips Hongarije

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Een stedentrip Hongarije: reis naar een van de meest cultuurdiverse landen van Europa

Een goedkope stedentrip naar Hongarije is vaak niet het eerste waar vakantiegangers aan denken. Toch is het gastvrije land, dat uit een mengeling van bevolkingsgroepen bestaat, een heerlijke vakantiebestemming. Een last minute naar Hongarije betekent een reis naar een land met een interessante mengeling van oosterse en westerse invloeden. Met een citytrip naar Hongarije duik je in deze overvloed van cultuur en tradities en geniet je tegelijkertijd van alle mogelijkheden van een moderne bestemming. Eten, drinken, uitgaan en winkelen kun je er namelijk ook van hartelust.

Een citytrip Hongarije: hoe kom je op je bestemming?

Reisaanbieders als Tui of Kras hebben regelmatig een goedkope aanbieding. Ga je voor een georganiseerde reis, waarbij je je vlucht en je hotel in één pakket boekt? Een prima keuze, want met een stedentrip naar Hongarije inclusief vlucht ben je in amper twee uur op je bestemming. Reizen met eigen vervoer in plaats van met het vliegtuig kan ook. Met de auto ben je ruim 13 uur onderweg. Kies je voor een trip met de trein? Dan reis je via Berlijn of München in ongeveer 18 uur naar je eindbestemming.

De populairste bestemmingen voor een last minute naar Hongarije

Ben je van plan een goedkope stedentrip naar Hongarije te boeken, dan vind je via StedentripDirect.nl bij reisaanbieders als Tui of Kras makkelijk en snel een goedkoop tripje naar een Hongaarse stad. Hoofdstad Boedapest is de grootste stad van het land meestbezochte bestemming. De stad ligt aan weerszijden van de Donau, die hem scheidt in twee delen: Boeda en Pest. Boeda is bergachtig en historisch, Pest wordt voornamelijk gekenmerkt door zijn wirwar aan barretjes en restaurants. Na Boedapest zijn ook studentenstad Szeged en het klassiek ogende Debrecen de moeite waard.

Tips op het gebied van eten en drinken in Hongarije

Denk je aan Hongaars eten, dan denk je waarschijnlijk direct aan goulash; een gerecht dat zowel voor een soep als een stoofpotje door kan gaan. Het bestaat uit aardappelen, gestoofd vlees, paprika en andere groenten. Tijdens je last minute in Hongarije merk je al snel dat paprika een hoofdrol speelt in de nationale keuken. Probeer ook zeker eens csirkepaprikás (stoofpotje met kip) of harcspaprikás (stoofpotje met vis). Ook de met rijst en vlees gevulde koolbladeren, de töltött káposzta, moet je tijdens je citytrip in Hongarije zeker eens proberen.

Niets dat je tegenhoudt om een goedkope citytrip naar Hongarije te boeken

Een stedentrip naar Hongarije is een reis die je op je wenken bedient: cultuur, historie, lekker eten en volop winkel- en uitgaansmogelijkheden. Ben je tijdens je last minute in Hongarije toe aan wat extra ontspanning? Dan breng je een bezoek aan een van de vele thermale baden die het land rijk is. Alleen al in en rond hoofdstad Boedapest vind je er 80. Het water, afkomstig uit natuurlijke bronnen, heeft een ontspannen en geneeskrachtige werking. Zo laad je tijdens een citytrip in Hongarije de batterij weer helemaal op!

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software