Last minute stedentrips Brussel

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Een goedkope stedentrip naar Brugge; de stad van historie en romantiek

Een stedentrip naar Brugge betekent een bezoek aan de meest romantische stad van België. Wie in Brugge rondwandelt, waant zich haast in de Middeleeuwen. De binnenstad staat dan ook niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Tijdens een citytrip in Brugge bepalen smalle straatjes, gebouwen met kleurrijke glas in lood ramen en huisjes met trapgevels het beeld. Gedurende je verblijf proberen vintagewinkeltjes, traiteurs en chocolaterieën je allemaal op hun eigen manier te verleiden. Natuurlijk maak je tijdens je last minute in Brugge ook een rondvaart over de smalle kanaaltjes.

In een paar uur tijd in de stad van jouw keuze

Reisorganisaties zoals Kras en Tui hebben diverse mogelijkheden voor een stedentrip naar Brugge. Aanbiedingen betreffen een accommodatie en geen accommodatie inclusief vlucht. Een pakketreis met vlucht en hotel komt nauwelijks voor. Naar Brugge reis je idealiter niet met het vliegtuig, maar met eigen vervoer. Met de auto doe je er vanaf Utrecht ongeveer tweeënhalf uur over. Ga je met de trein, reken dan op vier uur reistijd. In de stad kun je gebruikmaken van trams, bussen en metro’s. De belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum liggen op loopafstand van elkaar.

’Plezante’ bezienswaardigheden tijdens je citytrip in Brugge

Alhoewel Brugge relatief gezien een kleine stad is, heeft hij verrassend veel bezienswaardigheden voor je in petto. Het hart van het centrum wordt gevormd door de Grote Markt, waar je het maar liefst zeven eeuwen oude stadhuis treft. Ook prijkt daar de Belfort; de toren die je -na een flinke klim- op een adembenemend uitzicht op de stad trakteert. Pik ook zeker het Begijnhof en het naastgelegen Minnewater mee tijdens je last minute in Brugge. Ook mag een bezoek aan een van de vele chocolatiers natuurlijk niet aan de lijst met tips ontbreken!

Een last minute naar Brugge is een traktatie voor je smaakpapillen

Onze zuiderburen staan bekend als echte Bourgondiërs. Een stedentrip in Brugge is dan ook de ideale gelegenheid is om de nationale keuken eens beter te verkennen. Sterker nog, eten en drinken gelden in deze stad als tradities op zich! De lokale specialiteiten worden met zorg bereid, maar toch is goedkoop eten absoluut niet moeilijk. Klassieke visgerechten, schaaldieren en konijn in pruimen worden er graag gegeten. Maar natuurlijk geef je tijdens je citytrip in Brugge ook toe aan je guilty pleasure: een zak Vlaamse frieten met een fikse klodder mayonaise!

Boek een betoverende stedentrip naar Brugge

Vind jij bij een van de reisaanbieders een interessante, goedkope aanbieding? Dan weten we haast zeker dat deze georganiseerde, goedkope stedentrip naar Brugge zeker niet je laatste zal zijn. Brugge weet zijn bezoekers te betoveren. De romantische grachten, knusse eetgelegenheden en historische sfeer dragen daar allemaal hun steentje aan bij. Pas als je een citytrip naar Brugge maakt, begrijp je wat er met die chemie wordt bedoeld. Zie jij jezelf al door de smalle straatjes slenteren? Wacht dan niet langer, maar boek je reis en tel af naar een heerlijke last minute in Brugge!  

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software