Last minute stedentrips Maastricht

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Een citytrip naar Maastricht, waar heden en verleden elkaar ontmoeten

Boek je een goedkope stedentrip naar Maastricht? Dan reis je binnenkort af naar één van de oudste steden van Nederland. Dat is in de binnenstad goed te merken. Gedurende een stedentrip in Maastricht zie je volop kerken, herenhuizen, gezellige pleinen en zelfs oude stadsmuren. De stad staat bovendien bol van horeca en kunst. Tel daar het lekkere eten en de winkelmogelijkheden bij op en je snapt dat het je tijdens een last minute in Maastricht aan niets ontbreekt!

Must-sees tijdens je goedkope stedentrip in Maastricht

Maastricht barst van de bezienswaardigheden. Boek je een goedkope aanbieding naar deze stad? Neem dan zeker de Sint Servaas, de oudste kerk van Nederland, op in je programma. Ook de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopneming, op het gelijknamige plein, is de moeite meer dan waard. Natuurlijk flaneer je ook rond op het Vrijthof, hét plein van de stad. Heb je tijdens je citytrip in Maastricht zin in wat avontuur? Bezoek dan de mergelgrotten van de stad.

Zeven dagen per week fashion shoppen

Een goedkope stedentrip naar Maastricht is een mooie gelegenheid om eens flink te shoppen. Je vindt in de stad zowel grote modeketens als hippe winkeltjes, boetiekjes en warenhuizen. Bijna alle winkels zijn zeven dagen per week open. Op donderdagavond is het koopavond. De Kleine Staat, de Grote Staat en de Maastrichter Brugstraat zijn de bekendste winkelstraten. Overdekt winkelen doe je in winkelcentrum Entre Deux of in Mosae Forum, tussen de Markt en de Maasboulevard.

Een stedentrip naar Maastricht: reis naar de culinaire hoofdstad van Nederland

Vertrek je met de trein of met eigen vervoer naar Maastricht? Reken er dan maar op dat je tijdens je aankomende stedentrip in Maastricht ook voldoende uurtjes aan tafel zal doorbrengen. Als culinaire hoofdstad van Nederland telt de stad vele gezellige restaurants, bars, terrassen en eetcafés. Een typisch lokaal gerecht is zuurvlees, een stoofpotje dat meestal geserveerd wordt met frietjes en appelmoes. Eetgelegenheden variëren van eenvoudig en goedkoop tot uitgebreid en chique.

Uitgaan in een onvervalste kroegenstad

Maastricht is een studentenstad die vooral veel kroegen telt. Echte clubs of discotheken vind je er nauwelijks. De feestcafés zijn dan een goed alternatief. De meeste daarvan concentreren zich op de Platielstraat, een zijstraat van het Vrijthof. Eén van de beste tips is volgens de bewoners van de stad een bezoek aan café Van Bommel, dat recent in een nieuw jasje is gestoken. Overdag kun je er lunchen en dineren, vanaf 22.00 swing je er op de dansvloer.

Een last minute naar Maastricht, stad waar het je aan niets ontbreekt

Boek je via Tui of Kras eens geen vlucht en hotel, maar een georganiseerde last minute naar Maastricht? Dan reis je comfortabel met de trein of met de auto naar deze stad. Een reis binnen eigen land is weer eens wat anders dan een reis inclusief vlucht. In plaats van met het vliegtuig reis je nu binnen een mum van tijd naar je bestemming. Daar wacht je een aantal dagen vol cultuur, historie, winkels, eten en drinken en lekker uitwaaien langs de Maasboulevard. Wat wil je nog meer?

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software