Last minute stedentrips Gent

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Uitgaan en cultuur snuiven tijdens een stedentrip in Gent

Boek je een last minute naar Gent, dan kun je rekenen op dagen vol vermaak. De cultuurhistorische stad verwelkomt je met open armen. Kies je voor een citytrip naar Gent, dan zullen de binnenwateren je als eerste opvallen. De Schelde en de Leie zorgen voor een uniek plaatje. De panden in de binnenstad doen nog eens een schepje bovenop het authentieke karakter van de stad. Maar een goedkope stedentrip naar Gent boek je ook om eens gezellig met de locals het glas te heffen. Feesten kunnen ze hier als de besten!

Bezienswaardigheden in het historische centrum

Boek je een goedkope stedentrip naar Gent, dan heb je in het historische centrum het gevoel door een geschiedenisverhaal heen te lopen. De Gentse Torenrij is de belangrijkste bezienswaardigheid. Deze bezienswaardigheid betreft in feite drie verschillende torens; die van de Belfort, de Sint-Niklaaskerk en de Sint-Baafskathedraal. De 95 meter hoge Belforttoren –de middelste van de drie- is te beklimmen en geeft je vanaf een hoogte van wel 95 meter een prachtig uitzicht over de stad. Ook de Vrijdagmarkt, een van de oudste pleinen van de stad, is de moeite van het bezoeken meer dan waard.

Een last minute naar Gent betekent uitgaan tot in de vroege uurtjes

De studenten in Gent genieten tot in de vroege uurtjes van de gezellig drukke uitgaansgelegenheden. Maar eigenlijk vindt iedereen tijdens een citytrip in Gent wel een café of bar die bij hem past. Waar de studenten in De Overpoort feesten tot zonsopgang, vind je op de Oude Beestenmarkt vooral trendy barretjes. Hot Club Gent geldt als één van de beste tips. Dit jazzcafé vind je in een smal zijsteegje van de Groentenmarkt. Geniet er onder het genot van een hapje en een drankje van intieme live concerten.

Reizen naar en in Gent

Via StedentripDirect kun je een goedkope aanbieding van diverse reisaanbieders zoals Tui en Kras vinden. Deze georganiseerde reizen betreffen altijd een accommodatie die je met de trein of met eigen vervoer bereikt. Met het vliegtuig wordt er vrijwel niet naar Gent gereisd. Ga je met de auto, ben je vanaf bijvoorbeeld Utrecht al in twee uur op bestemming. Een stedentrip naar Gent inclusief een vlucht is een zeldzaamheid. In het stadscentrum zelf word je door diverse bus- en tramlijnen bediend. En ga je tijdens je last minute in Gent stappen? Dan biedt het nachtnet uitkomst.

Houd je tripje betaalbaar met een goedkope stedentrip naar Gent

Gent mag zich meten met de bekendere Europese steden. Een last minute naar Gent biedt je musea, winkel- en uitgaansgelegenheden, horeca in overvloed en een authentieke sfeer om bij weg te zwijmelen. Een citytrip naar Gent is bovendien de ideale oplossing voor als je even weg wilt, maar je budget ontoereikend is voor een vliegreis. Boek via StedentripDirect.nl bij reisaanbieders zoals Kras en Tui dus eens geen vlucht en hotel, maar stap in de auto of de trein en reis goedkoop naar misschien wel de gezelligste stad van onze zuiderburen.

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software