Last minute stedentrips Antwerpen

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Een stedentrip in Antwerpen: trendy, multicultureel en vooral heel gezellig

Havenstad Antwerpen is al sinds jaar en dag mateloos populair onder Nederlandse stedentrippers. En echt niet alleen omdat hij zo makkelijk bereikbaar is. Een goedkope stedentrip naar Antwerpen betekent een reis naar een multiculturele bestemming met een zowel trendy als historisch karakter. Een last minute in Antwerpen trakteert je op architectonische hoogstandjes, volop winkelmogelijkheden, musea en een bruisend nachtleven. Het vele groen in de stad maakt een citytrip naar Antwerpen helemaal compleet. Na een verblijf van een paar dagen heb je zeker geen zin om weer naar huis te gaan!

Goedkoop en snel naar de Vlaamse diamantstad

Reisaanbieders zoals Tui en Kras hebben regelmatig een goedkope aanbieding voor een reis naar deze gezellige, Belgische stad. Van een georganiseerde reis inclusief vlucht is zelden sprake. Naar Antwerpen reis je vanuit Nederland meestal niet met het vliegtuig, maar met met eigen vervoer. De reizen betreffen dus geen vlucht en hotel, maar auto- of treinreis en hotel. Vanuit Utrecht is de reistijd anderhalf uur. Kom je met de trein, dan ben je met vijf kwartier zelfs nog iets sneller dan met de auto. Kies je een treinarrangement, dan reis je met de IC.

Wat je écht moet bezoeken tijdens een citytrip in Antwerpen

De lijst met tips wat betreft bezienswaardigheden is behoorlijk uitgebreid. Antwerpen bruist en heeft meer dan genoeg te zien en te doen. Wat je écht niet mag missen in deze stad aan de Schelde, is in elk geval de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. De torenhoge kerk is maar liefst zeven eeuwen oud en vormt het middelpunt van de historische binnenstad. In de kerk zijn schilderwerken van Rubens te bewonderen. Boek je je last minute in Antwerpen in een weekend? Bezoek dan op zaterdag de Vogeltjesmarkt en op dezelfde locatie op zondag de Vreemdelingenmarkt.

Naar hartelust winkelen en uitgaan tijdens je last minute naar Antwerpen

Een stedentrip in Antwerpen betekent naast cultuur snuiven ook urenlang winkelplezier en talloze uitgaansmogelijkheden. Alhoewel hij niet vaak in hetzelfde rijtje als Parijs en Milaan wordt genoemd, behoort Antwerpen wel degelijk tot de winkelhoofdsteden van Europa. Boek je je citytrip naar Antwerpen in januari of juli, dan kun je je geluk helemaal niet op. Je reist dan af in de uitverkoopperiode. Eet- en drinkgelegenheden zijn er in Antwerpen volop. Duik voor een Belgisch biertje eens een bruine kroeg in of nip in de hipste bars aan een kleurrijke cocktail.

Laat die goedkope stedentrip naar Antwerpen niet aan je voorbijgaan

Een goedkope stedentrip naar Antwerpen is een aaneenschakeling van verrassingen. Het glas heffen in het knusse stadshart, moderne architectuur bewonderen, genieten van de rust in een van de vele groene stadsparken, hippe boetiekjes ontdekken en veel lekker eten. Wie heeft daar nou geen oren naar? Reisaanbieder zoals Kras en Tui hebben het hele jaar door aanbiedingen voor een citytrip naar Antwerpen voor je. Zo kun je er even tussenuit wanneer je maar wilt. Reis binnenkort af naar de Antwerpse gezelligheid en laad je batterij bij onze zuiderburen weer helemaal op!

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software