Last minute stedentrips Keulen

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Op citytrip naar Keulen: een stukje Duitse gemoedelijkheid aan de Rijn

In Duitse Domstad verveel je je geen moment. Niet zo gek dus, dat Nederlanders graag een last minute naar Keulen reserveren. Boek je een goedkope stedentrip naar Keulen, dan kun je rekenen op een verblijf in een stad met een heerlijk ontspannen sfeer. Deze proef je zowel op straat als in de talloze kroegen en restaurants. De stad telt vele uitgaansgelegenheden en heeft een levendige gay scene. Een stedentrip naar Keulen is een reis naar de stad waar iedereen zich thuis voelt.

Vermaak tot in de vroegste uurtjes tijdens een stedentrip naar Keulen

Biertuinen, nachtclubs, kroegen en restaurants. Ze zijn er allemaal in overvloed. Het grootste gedeelte concentreert zich rond de Alter Markt. Bezoek tijdens je last minute in Keulen eens de Downtown Club om te swingen op hip hop en jaren ‘80 klassiekers. Voor live jazzmuziek ga je naar Papa Joe’s. Nip je liever aan een cocktail, dan zet je koers naar Little Link of Suderman. Tijdens evenementen als carnaval en gedurende de kerstmarkten wordt de sfeer in de stad nóg gezelliger dan hij al was.

Een last minute naar Keulen: op welke bezienswaardigheden kun je rekenen?

Natuurlijk is er ook overdag volop vermaak. De stad telt enkele bezienswaardigheden die je zeker de moeite waard zult vinden. Zo bezoekt bijna elke stedentripper gedurende een last minute in Keulen de Dom, die het hart van het centrum vormt. De gothische kerk behoort tot de grootste van Europa. Niet alleen het beklimmen van de Dom behoort tot de tips voor het beste uitzicht, ook een ritje in de kabelbaan over de Rijn levert een prachtplaatje op.

Uitgebreid winkelen tijdens je goedkope stedentrip naar Keulen

Shopaholics opgelet! Grote, internationale ketens worden in de binnenstad afgewisseld door Duitse winkeltjes en cafés waar je goedkoop een lekkernij kan bestellen om even bij te komen van het koopjesjagen. De Hohe Strasse en de Schildergasse vormen de twee centrale winkelstraten en zijn volledig voetgangersgebied. Winkelen tijdens je stedentrip in Keulen doe je dus volkomen op je gemak. Vergeet trouwens ook niet om het grootste warenhuis van Keulen, Galeria Kaufhof, te bezoeken.

Met de auto of met de trein naar Keulen

Reisaanbieder zoals Tui en Kras hebben regelmatig een goedkope aanbieding voor je. Deze betreffen geen georganiseerde reis inclusief vlucht en hotel, maar accommodaties die je met de trein of met eigen vervoer bereikt. Vanwege de korte afstand wordt een citytrip naar Keulen inclusief vlucht nauwelijks aangeboden. En zeg nou zelf, het is toch heerlijk om eens een bestemming te bezoeken waarvoor je niet met het vliegtuig hoeft te reizen? Met de auto ben je vanaf Utrecht in tweeënhalf uur in Keulen.

Keulen, een stad die je omarmt

In de zon slenter je door de winkelstraten en vanaf een terras langs de Rijn geniet je van de meest idyllische plaatjes. Aan het eind van de middag zet je koers naar je hotel. Na zonsondergang lijkt ook de stad zich op te maken voor de komende uurtjes. Een hapje, drankje en heerlijke muziek zorgen ervoor dat je geniet met volle teugen. Morgen doe je het nog eens dunnetjes over. Een goedkope stedentrip naar Keulen is een ware aaneenschakeling van hoogtepunten.

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software