Last minute stedentrips Wenen

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Een citytrip naar Wenen, de City of Music

Een goedkope stedentrip naar Wenen vervoert je naar een geheel andere wereld. Een klassieke wereld in een modern jasje. Tijdens je stedentrip in Wenen kom je talloze historische gebouwen en prachtige tuinen tegen. Ook musea zijn hier volop vertegenwoordigd. De Oostenrijkse hoofdstad staat bekend als één van de steden ter wereld met de hoogste levenskwaliteit. Iets wat je tijdens jouw last minute in Wenen meteen opmerkt. Een stad die klasse uitademt, waar een schone atmosfeer heerst en vrije tijd perfect wordt ingevuld. De City of Music zal ook jou weten te betoveren!

Tips voor de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad van Mozart en Beethoven

Bij reisaanbieders als Tui of Kras vind je regelmatig een goedkope aanbieding voor een last minute naar Wenen. Je kunt zowel met het vliegtuig, met de trein als met eigen vervoer naar de voormalige woonplaats van Mozart en Beethoven afreizen. Aangezien je naar dit epicentrum van muziek reist, bezoek je natuurlijk de wereldberoemde Staatsopera. Dagelijks worden hier rondleidingen gegeven. Daarnaast trekt het Stephansdom, de belangrijkste kerk van het land, met zijn bijzondere architectuur en gekleurde tegeldak veel bekijks. Ook het Hofburg-paleis mag zeker niet aan je programma ontbreken.

Proef tijdens een stedentrip in Wenen één van Europa’s opvallendste keukens

De Wiener Küche is door de historie van het land beïnvloed door zowel de Slowaakse, Hongaarse als Italiaanse keuken. Daardoor is hij niet zomaar in één woord te omschrijven. Gedurende je citytrip in Wenen is het elke dag lastig kiezen uit de talloze gelegenheden. Koffiehuizen, wijnlokalen en chique restaurants zijn er in overvloed. Eten is in de Oostenrijkse hoofdstad erg belangrijk. Typische Oostenrijkse lekkernijen die je tijdens een stedentrip in Wenen moet proberen, zijn de Wiener schnitzel, maar ook de Apfelstrudel en de Wiener Sachertorte. Oostenrijkers zijn onvervalste zoetekauwen!

Tijdens een goedkope stedentrip in Wenen ga je uit in stijl

Wanneer je gedurende een goedkope stedentrip in Wenen overdag door de straten slentert, valt vooral zijn sprookjesachtige karakter op. ’s Avonds wordt duidelijk dat zich hierachter een wat wildere kant verschuilt. Het Weense nachtleven is verfijnd en kent veel trendy uitgaansgelegenheden als hippe wijnbars en klassieke opera. Aan de andere kant zijn ook de tavernes, jazzclubs, discotheken en clubs met live muziek goed vertegenwoordigd. Wil je goedkoop uit kunnen gaan, drink dan een lokaal biertje in een traditionele pub. Bier en wijn zijn in Wenen van erg goede kwaliteit.

Boek een last minute naar Wenen en ga een onvergetelijke tijd tegemoet

Of je nu voor een georganiseerde stedentrip naar Wenen inclusief vlucht en hotel kiest, of in plaats van een reis inclusief vlucht de voorkeur geeft aan een reis met de auto, één ding is zeker: in Wenen ga je een onvergetelijke tijd tegemoet. De stad die al jarenlang wordt uitgeroepen als beste stad om in te leven, heeft alles in huis om het jou naar je zin te maken. Niet alleen is Wenen een heerlijke stad om in te wonen, maar ook om met een goedkope stedentrip te bezoeken.

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software