Last minute stedentrips Boedapest

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Breng met een citytrip naar Boedapest een bezoek aan de Koningin van de Donau

Een last minute naar Boedapest brengt je naar de hoofdstad en tevens grootste stad van Hongarije. De stad aan de Donau, die vanwege haar prachtige uitstraling ook wel Koningin van de Donau wordt genoemd, bestaat uit twee delen. Bezoek je tijdens je stedentrip Boedapest het stadsdeel Boeda, dan waan je je in een klassiek sprookje boordevol historische bezienswaardigheden. In het modernere Pest tref je talloze winkelstraten, koffiehuizen en museu. Een goedkope stedentrip naar Boedapest verenigt het beste van beide werelden!

Een stedentrip naar Boedapest: met de auto, met de trein of met het vliegtuig?

Vind je via reisaanbieders als Tui en Kras een goedkope aanbieding inclusief vlucht en hotel? Met deze pakketreis bereik jij je bestemming vanaf Schiphol in nog geen twee uur. Een georganiseerde stedentrip naar Boedapest inclusief vlucht is de populairste optie, maar met eigen vervoer naar deze parel aan de Donau afreizen is ook mogelijk. Vanaf Amsterdam duurt een autoreis (zonder tussenstops) 13 uur. Met de trein reis je via Berlijn of München in ongeveer 18 uur naar de stad.

Tips voor de mooiste bezienswaardigheden tijdens je last minute in Boedapest

Boek je een goedkope stedentrip naar Boedapest, maak je dan maar vast op voor de vele bezienswaardigheden. Zo bezoek je tijdens je verblijf onder andere de Burcht van Buda, het 13e-eeuwse koninklijke paleis aan de oevers van de Donau. Ook de Kettingbrug, één van de symbolen van de stad, en de Géllertheuvel mogen niet aan je citytrip in Boedapest ontbreken. Breng ook zeker een bezoek aan het slechts honderd jaar oude Vissersbastion op de bergheuvel van Buda.

Naar hartelust winkelen in de Hongaarse hoofdstad

Boedapest is een heerlijke winkelstad. Voor de beste shopervaring tijdens je last minute in Boedapest begeef je je naar stadsdeel Pest. De lange Váci Utca is de hoofdwinkelstraat, die dankzij zijn historische gebouwen een extra bijzondere sfeer uitademt. Designerwinkels vind je aan de Deák Ferenc Utca. En heb je zin om overdekt te shoppen? Zet dan koers naar Duna Plaza; een groot, overdekt winkelcentrum dat ook restaurants, bioscopen en zelfs een bowlingbaan herbergt.

Ontdek de veelzijdige keuken van Boedapest, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat!

Eten in Boedapest is om twee redenen een feestje: de maaltijden zijn heerlijk en ook nog eens relatief goedkoop. Natuurlijk smul je tijdens je citytrip in Boedapest van de goulash, gevulde paprika’s en gevulde wijnbladeren. Maar ook de internationale keuken is prima vertegenwoordigd. Ga ook eens wat eten of drinken in een ruïnepub, een in een prachtig, vervallen gebouw gevestigd restaurant of café. Je dagen start je met goede koffie en een kürtoskalács.

Alles wat je zoekt, vind je tijdens een goedkope stedentrip naar Boedapest

Meer dan die ellenlange lijst bezienswaardigheden, talloze restaurants en winkelstraten is er niet nodig om je te overtuigen, toch? En dan hebben we je nog niet eens verteld over een ander, niet te missen activiteit tijdens een citytrip in Boedapest: een bezoek aan een thermaal bad. Ontspannend en geneeskrachtig tegelijk. Boek je goedkope stedentrip naar Boedapest vandaag nog en reis binnenkort al af naar één van de mooiste klassieke steden van Europa.

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software