Last minute stedentrips Edinburgh

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Een stedentrip naar Edinburgh, stad van mysterie én grenzeloze gezelligheid

Boek je een goedkope stedentrip naar Edinburgh, dan begrijp je al snel dat de stad een bijzondere sfeer uitademt. De kastelen en burchten geven de stad zijn mysterieuze karakter. Wist je dat een citytrip in Edinburgh ook de gelegenheid is om even lekker te griezelen? Als je meedoet aan een avondtocht ontdek je van alles over het duistere verleden van de stad. De gezellige pubs geven een last minute in Edinburgh weer een wat luchtigere dimensie. Zo ontstaat een balans die de Schotse hoofdstad een perfecte bestemming voor stedentrippers maakt!

Met het vliegtuig, met de trein of met eigen vervoer naar de Schotse hoofdstad

Kies je bij reisaanbieders als Tui of Kras voor een georganiseerde stedentrip naar Edinburgh inclusief vlucht? Dan heb je niet alleen een snelle, maar ook een goedkope manier te pakken om naar de stad af te reizen. Vanaf Amsterdam vlieg je direct naar de Schotse hoofdstad. De vliegtijd bedraagt slechts anderhalf uur. Ook kun je met de auto vertrekken, of van deur tot deur met openbaar vervoer reizen. Newcastle is na een overtocht per ferry meestal het vertrekpunt voor de trein- of autoreis naar Edinburgh.

Kastelen en ondergrondse doolhoven tijdens je citytrip in Edinburgh

Een last minute naar Edinburgh staat garant voor een portie historie, mysterie en griezelen. Dé bezienswaardigheid van de stad is het Edinburgh Castle, dat bovenop de Castle Rock in het centrum van de oude stad staat. Het kan je tijdens je citytrip in Edinburgh niet ontgaan. De Royal Mile is de bekendste straat van de stad, met Edinburgh Castle aan het ene uiteinde. Ondergronds griezelen doe je in de Real Mary King’s Close, het doolhof onder de Royal Mile. Volgens veel inwoners spookt het in deze ondergrondse gangen van de oude stad.

Shoppen naar hartelust tijdens je last minute in Edinburgh

Boek jij je goedkope stedentrip naar Edinburgh inclusief vlucht en hotel? Neem dan niet al te veel bagage mee, zodat je je koffer kunt vullen met al je nieuwe aankopen. In de Schotse hoofdstad kun je namelijk naar hartelust winkelen. De beste winkelstraten vind je in de New Town. Princes Street is daarvan de belangrijkste. Je vindt er onder andere Jenners –de Harrods van Schotland-, maar ook andere bekende warenhuizen zoals Debenhams en Marks & Spencers. Flaneer ook over George Street en Queen Street voor een aantrekkelijke aanbieding of goedkoop souvenir.

Een goedkope stedentrip naar Edinburgh is een heerlijke citytrip

De Schotse hoofdstad heeft je ontzettend veel te bieden. Al slenterend door de stad ontdek je steeds weer wat nieuws. Lekker eten en drinken kun je overigens in de hele stad, zowel bij traditionele als moderne zaken. Omdat Edinburgh een echte studentenstad is, is het nachtleven er ook bruisend. Deze concentreert zich vooral in de pubs in de oude stad. Benieuwd waar dat glaasje whisky vandaan komt dat je in die pub achterover slaat? Eén van de beste tips tijdens je verblijf in de stad is een bezoek aanhet Heritage Centre.

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software