Last minute stedentrips Malaga

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Een goedkope stedentrip naar Malaga, de stad van Picasso

De Zuid-Spaanse havenstad Malaga, de geboorteplaats van de wereldberoemde schilder Picasso, staat garant voor een onvergetelijke stedentrip. Een last minute naar Malaga heeft naast bijzondere bezienswaardigheden nóg een aantrekkingskracht: zijn klimaat. Naast een citytrip naar Malaga wordt er dan ook vaak een strandvakantie naar Malaga geboekt. De stad beschikt over maar liefst 15 verschillende stranden. Dankzij de sterke ontwikkeling van de stad gedurende het laatste decennium is een stedentrip naar Malaga een citytrip van formaat. Slenter door de steegjes en straatjes en ontdek de voetsporen van de Romeinen, Arabieren en christenen.

Met het vliegtuig, met de trein of met eigen vervoer naar Malaga reizen

Wil je met de auto naar Malaga, dan kun je via reisorganisaties zoals Tui of Kras in plaats van een georganiseerde stedentrip naar Malaga inclusief vlucht en hotel ook alleen je accommodatie vastleggen. Deze is altijd centraal gelegen. De meeste stedentrippers kiezen echter voor een goedkope citytrip naar Malaga inclusief vlucht. De vliegtijd van een rechtstreekse vlucht bedraagt om en nabij de drie uur. Het vliegveld van Malaga ligt op tien kilometer afstand van de stad. Met de trein reis je voor twee euro naar het centrum.

Picasso en andere hoogtepunten van je stedentrip in Malaga

Boek je een last minute naar Malaga, dan kun je niet om Picasso heen. In zijn museum hangen meer dan 220 van zijn werken. Ook het museum Pompidou, een dependance van het bekende Franse museum, is een must voor kunstliefhebbers. Behalve kunst telt de stad ook tal van monumenten. Het Moorse fort van Alcazaba wil je ook zeker gezien hebben, net als het kasteel Gibralfaro. Eveneens een Moors bouwwerk, op een hoge heuvel gelegen die je een mooi uitzicht over de stad geeft. La Manquita is de kathedraal van de stad.

Winkelmogelijkheden genoeg gedurende een citytrip in Malaga

Wat maar weinig mensen weten, is dat Malaga tot de leukste winkelsteden van Spanje behoort. Winkels vind je tijdens je citytrip in Malaga zowel in het centrum als bij de haven. Dé winkelstraat van de stad is de Calle Marqués de Larios. Wanneer de temperaturen in de zomer hoog oplopen, worden er brede doeken over de straat gespannen, zodat je toch prettig kunt winkelen. Natuurlijk tref je in de stad ook het bekende Spaanse warenhuis El Corte Ingles. Malaga beschikt bovendien over diverse moderne winkelcentra, waar je altijd wel een mooie aanbieding vindt.

Het is altijd tijd voor een last minute naar Malaga

Een goedkope stedentrip naar Malaga kun je met een gerust hart het hele jaar door boeken. Zo kun je altijd goedkoop weg naar een warme bestemming. Zelfs in de wintermaanden ligt de temperatuur tegen de twintig graden. Vertrek je in de zomer naar deze bestemming en zijn de temperaturen er haast tropisch? Dan hebben de locals wel wat tips voor je. Bijvoorbeeld uitrusten in de schaduw van stadspark Paseo de Espana of zonnebaden op de stadsstranden La Malagueta of Playa la Caleta. Ze zijn er zelf ook vaak te vinden!

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software