Last minute stedentrips Rotterdam

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Een stedentrip naar Rotterdam: stoere havenstad met een geheel eigen karakter

Rotterdam is een stad die je meteen in je hart sluit. De stoere havenstad heeft vele gezichten die hij tijdens een last minute in Rotterdam maar wat graag aan je toont. Een goedkope stedentrip in Rotterdam staat voor een verblijf in een multiculturele stad volop kunst, bijzondere architectuur en eet- en uitgaansgelegenheden. Een citytrip naar Rotterdam is een goede keuze voor wie even weg wil zonder daar al te veel geld aan kwijt te zijn. Welkom in het alom geliefde Rotjeknor!

Tips voor de leukste bezienswaardigheden

De oude binnenstad van Rotterdam werd in 1940 heftig gebombardeerd. Een van de weinige wijken waar je nog met het authentieke Rotterdam kennis kunt maken, is in het pittoreske Delfshaven. Een fotogenieke wijk boordevol gezelligheid! Natuurlijk leg je ook de 800 meter lange Erasmusbrug op de gevoelige plaat vast, net als de 185 meter hoge Euromast. Het is de hoogste toren van Nederland die open is voor publiek. Een ander architectonisch hoogstandje vind je tijdens je citytrip in Rotterdam in de kubuswoningen, ontworpen door Piet Blom.

Eten en drinken in overvloed tijdens je citytrip in Rotterdam

Of je tijdens je last minute in Rotterdam nu op zoek bent naar een lekkere kop koffie, een kleurrijke cocktail, een gezellige brasserie of een restaurant waar je pikante, overzeese gerechten kunt bestellen, in deze stad vind je het allemaal. Vergeet ook de vele foodfestivals, die tussen april en september worden georganiseerd, niet. De bijzonderste plekken om te eten zijn de brasserie van de Euromast, de hippe Markthal of de RotterTram.

Van een goedkoop biertje tot een tropische cocktail: Rotterdam heeft het allemaal

Boek je bij reisaanbieders als Tui of Kras een georganiseerde stedentrip naar Rotterdam? Weet dan dat het uitgaansleven in de stad net zo gevarieerd is als het straatbeeld. Zet jij vandaag koers naar een hippe cocktailbar, een bruine kroeg, een Biergarten, rooftop bar of technoclub? De Witte de Withstraat behoort tot de populairste uitgaansstraten en brengt een breed publiek samen. Bijzondere plekken zijn de tropische Tiki Bar en het in New Yorkse stijl ingerechte Café LaBru.

Een goedkope stedentrip naar Rotterdam: tijd om te winkelen!

Vind jij een goedkope aanbieding en vertrek je binnenkort met de auto of met de trein naar de havenstad? Dan zit je als shoppingliefhebber helemaal goed. Met een last minute in Rotterdam word je getrakteerd op een overdaad aan winkels, die zeven dagen per week geopend zijn. De Lijnbaan en de Beurstraverse –in de volksmond bekend als de Koopgoot- vormen het kloppende winkelhart. Ook op de Coolsingel is het heerlijk winkelen.

Ontdek met een last minute naar Rotterdam één van de hipste steden van ons land

Goedkoop een weekendje weg? In plaats van het boeken van een vlucht en een hotel naar een buitenlandse bestemming pak je het nu eens anders aan. Geen reis inclusief vlucht, maar in plaats van met het vliegtuig reis je nu met de trein of met eigen vervoer naar een minstens zo cultureel interessante bestemming. Rotterdam swingt en trekt je vanaf de eerste minuten van je verblijf mee in zijn ritme. Een goedkope stedentrip naar Rotterdam is betaalbaar en onvergetelijk!

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software