Last minute stedentrips Italie

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Boek een stedentrip naar Italië en ontdek de mooiste mediterrane bestemmingen

Een paar dagen historie en mediterraanse cultuur snuiven doe je het beste met een last minute naar Italië. De oude stadscentra vormen een aaneenschakeling van historie en geven je het gevoel dat je door een geschiedenisboek wandelt. Een decor waar je nooit op uitgekeken raakt. Waar je goedkope stedentrip naar Italië ook naartoe gaat, de sporen van de eeuwenoude Romeinse beschaving zijn overal merkbaar. Tijdens een citytrip in Italië verenig je die cultuur en historie met de geneugten van het moderne leven: overheerlijk eten en talloze winkel- en uitgaansmogelijkheden.

De mooiste bestemmingen voor een citytrip in Italië: een aantal tips

Italië heeft talloze mooie steden. Een goedkope, georganiseerde last minute naar Italië kiezen kan dus nog best lastig zijn. Historische hoofdstad Rome, ooit de hoofdstad van het Romeinse Rijk en opgericht in de 8e eeuw voor Christus, is de populairste bestemming. Mode- en voetbalhoofdstad Milaan is eveneens een interessante keuze. Tortelduifjes begeven zich met een citytrip in Italië naar Venetië, waar ze met een gondel romantisch door de stad kunnen varen. Tot slot trekt ook kunststad Florence met zijn vele kunstwerken en monumenten jaarlijks veel bezoekers.

Een last minute naar Italië: manieren van reizen

Via StedentripDirect.nl vind je altijd wel een aanbieding van reisorganisaties als Tui of Kras. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een citytrip naar Italië inclusief vlucht. Vluchttijden bedragen rond de twee uur. Wil je eens niet met het vliegtuig reizen, dan boek je in plaats van een vlucht en een hotel alleen een accommodatie. Met de auto reis je bijvoorbeeld in elf uur naar Milaan. Wees je ervan bewust dat alle snelwegen tolwegen zijn. Zin in een echt avontuur? Ga dan met de trein en reis via Frankrijk naar de bestemming van jouw keuze.

Geniet tijdens je stedentrip in Italië van één van ’s werelds beste keukens

De Italiaanse keuken is wereldberoemd. Alhoewel je misschien meteen aan pizza en pasta denkt, is er natuurlijk veel meer dan dat. De Italiaanse gerechten kenmerken zich door hun simpliciteit en verse producten. De Italianen zelf eten laat op de avond. Ga mee in het Italiaanse dagritme en schuif ook na zonsondergang aan op een van de overvolle terrassen. Bestel dan ook eens een antipasti: een schotel van lichte hapjes die je aan de maaltijd vooraf laat gaan. Natuurlijk onder het genot van een goed glas wijn.

Genieten van het leven tijdens een goedkope stedentrip in Italië

Goedkoop vertrekken naar dit mediterrane land kan met reisaanbieders als Tui en Kras altijd. Of je nu met eigen vervoer of met het vliegtuig koers zet naar je bestemming. Een stedentrip naar Italië is een goede keuze voor echte levensgenieters. Niet alleen in de zomermaanden, maar het gehele jaar door. Een goedkope stedentrip naar Italië brengt je naar bestemmingen vol cultuur en historie, waar genieten en kwaliteit van het leven voorop staan. Dé plek om je batterij weer even helemaal op te laden. La vita è bella!

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2023 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software