Last minute stedentrips Mechelen

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Een stedentrip naar Mechelen: de onontdekte, kleine kunststad van Vlaanderen

Tussen Antwerpen en Brussel in ligt een stad die in de schaduw van beide ligt. Geheel onterecht, als je het de bezoekers vraagt die jou al voor zijn gegaan en een citrytrip naar Mechelen hebben gemaakt. De kleine, historische stad heeft alles wat je zoekt voor een levendig weekend. Mechelen wordt doorkruist door de rivier De Dijle, waarlangs je gedurende een last minute in Mechelen ook heerlijk kunt wandelen. Een goedkope stedentrip naar Mechelen betekent een verblijf in een gezellige, hippe en tegelijkertijd historische stad waar street art zegeviert.

Je bestemming in een mum van tijd bereikt

Met een last minute naar Mechelen ben je snel op bestemming. Diverse reisaanbieders zoals Kras en Tui bieden zowel treinreizen aan, als reizen waarbij je met eigen vervoer naar de stad komt. Reis je met de auto, dan ben je vanaf Utrecht in een uur en drie kwartier in Mechelen. Reis je met de trein, dan trek je twee uur en een kwartier uit. Met het vliegtuig reist –vanwege de kosten - vrijwel niemand. Een aanbieding voor een georganiseerde reis inclusief vlucht, oftewel pakketten waarbij vlucht en hotel zijn inbegrepen, zijn erg zeldzaam.

Tips voor must-sees tijdens een citytrip naar Mechelen

Boek je een goedkope stedentrip naar Mechelen, dan kun je rekenen op een net zo gezellige Grote Markt als in andere Belgische steden. Het centrale plein wordt gekenmerkt door gebouwen met gevels uit de zestiende eeuw, waarin nu restaurantjes en café’s zijn gevestigd. Het stadhuis en de Sint-Romboutskathedraal mag je niet overslaan. Zet ook Kazerne Dossin op je must-see lijstje. Sinds 2012 geldt deze voormalige legerkazerne als museum, memoriaal en documentatiecentrum over de Holocaust en mensenrechten. In de Tweede Wereldoorlog werden er 25.000 Joden en zigeuners via dit doorgangskamp naar Auschwitz getransporteerd.

Een last minute naar Mechelen: een echte aanrader voor fijnproevers

Wie van lekker eten houdt, zal tijdens een goedkope stedentrip naar Mechelen niet teleurgesteld raken. Van eenheidsworst is geen sprake, want elk restaurant of café heeft zijn geheel eigen karakter. Tijdens je stedentrip in Mechelen probeer je natuurlijk de specialiteit van de stad: Mechelse koekoek. Je zintuigen eens flink laten prikkelen? Bezoek dan De Vleeshalle: een negentiende-eeuwse markthal die zich dankzij de combinatie van een versmarkt en een foodcourt een echte culinaire hotspot mag noemen. Als je ergens tijdens je citytrip in Mechelen authentiek dineert, dan is het hier wel!

Een goedkope stedentrip naar Mechelen, de stad die van alle markten thuis is

StedentripDirect.nl is dé plek om je stedentrip naar Mechelen goedkoop te boeken. Via onze vergelijkingswebsite zie je in een oogopslag wat reisaanbieders zoals Tui en Kras voor je in de aanbieding hebben. Welke keuze je ook maakt, wie goedkoop een last minute naar Mechelen boekt, laat zich binnenkort onderdompelen in een hippe, gezellige stad vol tegenstellingen. De stad waar traditionele ambachten hand in hand gaan met modern design en kleurrijke street art. Een goedkope stedentrip naar Mechelen brengt je naar een stad die je verwachtingen driedubbel overtreft.

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software