Last minute stedentrips Ierland

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Een last minute naar Ierland: het beste van twee werelden

Een stedentrip naar Ierland betekent een kennismaking met een bijzondere cultuur. Een citytrip naar Ierland, het land van mythen en legenden, ademt rust en authenticiteit. Het dunbevolkte land kent vele uitgestrekte landschappen, eeuwenoude kastelen en idyllische vissersdorpjes. Gek genoeg voel je die ontspannen sfeer ook in de grootste steden van het land. Een goedkope stedentrip naar Ierland betekent een reis waarin het beste van twee verschillende werelden samenkomt. Ben jij er klaar voor?

Een stedentrip naar Ierland: welke mogelijkheden bestaan er?

Er bestaan verschillende opties voor een citytrip naar het prachtige Ierland. Verreweg het populairst is een bezoek aan hoofdstad Dublin, gelegen in het oosten van het land en in tweeën gesplitst door de rivier de Liffey. Dublin is een kleine stad met een grootse reputatie. Wie hem bezoekt, raakt zeker niet teleurgesteld. Het straatbeeld wordt bepaald door geplaveide straatjes en klassieke pubs. Behalve hoofdstad Dublin zijn ook Cork, Limerick en Galway noemenswaardige steden.

Met de auto, met de trein of met het vliegtuig naar Ierland

Reisaanbieders als Tui en Kras hebben regelmatig een goedkope aanbieding voor een georganiseerde reis waarbij je vlucht en je hotel zijn inbegrepen. Kies je voor een reis inclusief vlucht, dan ben je razendsnel op je bestemming. In anderhalf uur vlieg je vanaf Schiphol naar de Ierse hoofdstad. Kies je liever voor een reis met eigen vervoer? Dan maak je de oversteek met een ferry, of rijd je naar Calais en ga je met auto en al met de trein naar de andere kant van het Kanaal.

Een citytrip naar Ierland: dé gelegenheid om kennis te maken met bijzondere tradities

De Ierse cultuur is duizenden jaren oud en wordt door de huidige bewoners nog steeds levend gehouden. Tijdens een goedkope stedentrip in Ierland word je dan ook zonder twijfel geconfronteerd met enkele van deze tradities. Muziek en dans spelen een belangrijke rol in het leven van de Ieren. Gedurende je last minute in Ierland hoor je de typische muziek overal; of je nu naar een festival op het platteland gaat, of een hippe bar in een grote stad bezoekt.

Uitgaan tijdens een goedkope stedentrip in Ierland

Tijdens een stedentrip in Ierland is vermaak ook tot in de late uurtjes gegarandeerd. Het land kent een echte pubcultuur. Je kunt in een pub typisch Ierse biertjes drinken, goedkoop een eenvoudige maaltijd nuttigen en vooral urenlang over het leven filosoferen. Naast pubs kent Ierland ook comedyclubs en cafés waar live muziek wordt gespeeld. Daar gaat men vaak met de pet rond voor tips. Het nachtleven is bruisend en zelfs in de plattelandspubs nooit saai. Trendy nachtclubs vind je overigens alleen in hoofdstad Dublin.

Proef met een stedentrip naar Ierland van het gezellige, Ierse leven

Met een citytrip naar Ierland dompel je jezelf onder in een flinke partij gezelligheid. Je voelt de warme sfeer in de winkelstraten, de pubs en op elke andere, denkbare plek waar jij tijdens je verblijf komt. Die warme sfeer ademt het land zelfs uit wanneer je het tijdens de koude wintermaanden bezoekt. Boek je last minute naar Ierland via reisaanbieder als Tui of Kras en reis binnenkort af om zelf van de unieke sfeer te proeven!

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software