Last minute stedentrips Valencia

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Een stedentrip naar Valencia; kuststad die je alles te bieden heeft

Echte slimmeriken boeken een goedkope stedentrip naar Valencia, de Spaanse stad waar bijna het hele jaar door de zon schijnt. De sinaasappelstad trakteert je op sfeervolle straatjes, lekker eten en brede stadsstranden. Ook paëlla en sangria zijn er in overvloed aanwezig. Tijdens een last minute in Valencia struin je niet alleen door het prachtige, historische centrum met zijn vele bezienswaardigheden en tapasbarretjes, maar is er ook in het nieuwe gedeelte genoeg te zien. Sinds het nieuwe centrum een facelift heeft gekregen is een citytrip naar Valencia nóg aantrekkelijker geworden.

Een goedkope stedentrip naar Valencia: manieren van reizen

Reisorganisaties zoals Tui en Kras hebben regelmatig een goedkope aanbieding voor een georganiseerde stedentrip naar Valencia voor je klaarstaan. Het voordeel van een reis waarbij vlucht en hotel zijn inbegrepen, is het feit dat je geheel onbezorgd vertrekt. Heb je echter zin in iets meer avontuur? Ga dan niet met het vliegtuig, maar reis met de trein of met eigen vervoer. Ga je met de auto, dan moet je natuurlijk voldoende tijd voor de lange route uittrekken. Misschien wil je van je citytrip naar Valencia zelfs wel een roadtrip door Spanje maken!

Tips voor de mooiste bezienswaardigheden in de sinaasappelstad

Al wandelend in de oude wijk Barrio El Carmen komt de geschiedenis van de stad tot leven. Het hart van Valencia wordt gevormd door het Plaza de la Virgin plein, waar je ook de Kathedraal van Valencia vindt; één van de belangrijkste bouwwerken van de stad. Eveneens midden in het centrum vind je de Mercado Central, de overdekte markt waar men volop verse producten en lekkernijen verkoopt. Lekkerbekken slaan deze plek tijdens hun last minute in Valencia niet over. Bezoek tot slot ook het wetenschappelijke centrum Ciudad de las Artes y Ciencias.

Een citytrip naar Valencia: geboorteplaats van de welbekende paëlla

Men eet in deze Spaanse stad graag vis, schaaldieren en zeevruchten. En alhoewel ook de tapasbars goed zijn vertegenwoordigd, mag je tijdens je last minute in Valencia ook zeker niet vergeten de paëlla te proberen. Dit typisch Spaanse gerecht vindt zijn oorsprong in deze stad en laat zich het best begeleiden door een uit de streek afkomstige wijn. Restaurant Pepica, aan de boulevard, geldt als dé plek om paëlla te eten. Goedkoop eten in Valencia kun je als je een menu del dia (dagmenu) bestelt. Dat kost tien tot vijftien euro.

Een last minute naar Valencia: de ultieme Spaanse sfeer

Valencia is na Madrid en Barcelona dan wel de grootste stad van Spanje, dit merk je er niet terug. De sfeer is ontspannen en ongedwongen en busladingen toeristen zijn er niet. In deze perfecte fiets- en wandelstad ontbreekt het je aan niets. Boek via reisorganisaties zoals Kras of Tui een goedkope aanbieding inclusief vlucht, of reis af met eigen vervoer. Met een goedkope stedentrip naar Valencia boek je een reis naar een nog echt gezellige stad. Bijkomen van alle indrukken doe je in stadspark Jardin del Turia, een oase van groen!

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 0 verschillende Stedentrips.

Blog

© 2024 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software