Last minute stedentrips Dusseldorf

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 3 verschillende Stedentrips.

Vergelijk Stedentrips

Een goedkope stedentrip naar Düsseldorf: stad voor kunst- en winkelliefhebbers

Zin om een trendy stad te bezoeken die zich niet al te ver van huis bevindt? Een citytrip naar Düsseldorf is dan echt iets voor jou. De hippe metropool geldt als dé winkelstad van Duitsland, maar ook liefhebbers van musea en architectuur hebben tijdens een last minute in Düsseldorf geen klagen. Wandel rond in de gezellige Altstadt, flaneer over de Köningsallee, bezoek enkele van de tientallen musea en waai uit aan de Rijnpromenade. Een stedentrip naar Düsseldorf beschikt over alle ingrediënten tot succes.

Populaire Stedentrips

Dé plek om je geld te laten rollen

Een stedentrip naar Düsseldorf staat garant voor urenlang, zo niet dagenlang winkelplezier. De meeste bezoekers doen hun inkopen op de Schadowstraβe, waar de gangbare, internationale modeketens zijn vertegenwoordigd. Op de Köningsallee, ook wel de Kö genoemd, vind je de designerwinkels. Wil je tijdens je citytrip in Düsseldorf bij wat originelere winkels shoppen? Begeef je dan naar de wijk Flingern, waar je boetiekjes, vintage winkels en aanbieders van unieke, vaak handgemaakte, accessoires vindt.

Een last minute naar Düsseldorf: de bezienswaardigheden

Vind je via StedentripDirect.nl goedkoop een georganiseerde reis van aanbieders zoals Tui en Kras? Dankzij je accommodatie midden in de stad liggen alle belangrijke bezienswaardigheden op loopafstand. In het autovrije centrum bezoek je zeker de fotogenieke Marktplatz. Dit centrale stadsplein definieert het hart van de oude binnenstad. Ook de Lambertuskirche mag je gedurende je stedentrip naar Düsseldorf zeker niet missen. Deze gotische kerk uit de dertiende eeuw staat bekend om zijn scheve torenspits.

Een citytrip naar Düsseldorf: reizen naar en binnen de stad

Een goedkope last minute naar Düsseldorf betekent meestal geen pakket inclusief vlucht en hotel. Reizen inclusief vlucht komen vanwege de korte afstand weinig voor. In plaats van met het vliegtuig, reizen de meeste mensen met de trein of met eigen vervoer. Met de auto bereik je Düsseldorf vanaf Utrecht al in twee uur. Binnen Düsseldorf zijn de Rijnpromenade en de bezienswaardigheden in de Altstadt prima te voet te bereiken. Buiten het centrum maak je gebruik van goedkoop en goed georganiseerd openbaar vervoer.

Genieten van een hapje en een drankje tijdens je stedentrip in Düsseldorf

Boek je een goedkope stedentrip naar Düsseldorf? Zet een eventueel dieet dan maar opzij. De compacte Altstadt staat vanwege zijn aaneenschakeling van bars en restaurants bekend als ‘De langste bar ter wereld’. De Altstadt is Duitslands beste plek om Altbier te drinken. Dit is bier van hoge gisting die vooral in de regio rondom Düsseldorf wordt gebrouwen. Ook de vele terrasjes langs de Rijnpromenade, waar het heerlijk wandelen is, staan garant voor culinair genieten.

Düsseldorf, een bestemming waar je eigenlijk nooit tijd genoeg hebt

Met een citytrip naar Düsseldorf begeef je je naar een van de leukste steden van onze oosterburen. Een stad waar altijd wel iets te doen is en waar de vele evenementen, musea en bars een bruisend geheel vormen. Langs de Rijnpromenade geniet je van de rust en het briesje door je haar. Eén van de beste tips voor actieve citytrippers? Koop de Düsseldorf Card voor kortingen op musea en excursies. Benieuwd geworden naar één van de hipste steden van Duitsland? Boek die aanbieding dan nu en vertrek binnenkort!

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 3 verschillende Stedentrips.

Vergelijk Stedentrips

Blog

© 2021 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software