Last minute stedentrips Bilbao

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 244 verschillende Stedentrips.

Vergelijk Stedentrips

Een citytrip naar Bilbao: walhalla voor foodie en liefhebbers van kunst en architectuur

Boek je een goedkope stedentrip naar Bilbao, dan reis je binnenkort af naar de grootste stad van de autonome Spaanse regio Baskenland. Bilbao is de laatste jaren flink populairder geworden als stedentripbestemming. De voormalige industriestad is nu een hippe plek boordevol kunst, cultuur en gastronomie. Een van de hoogtepunten tijdens je last minute naar Bilbao is het wereldberoemde Guggenheim museum. De inwoners zullen je trots vertellen dat er echter veel meer is. Iets waar jij het na je stedentrip in Bilbao alleen maar roerend eens kan zijn.

Populaire Stedentrips

Architectonische hoogstandjes en meer tijdens je goedkope stedentrip in Bilbao

Reis je met het vliegtuig, met de trein of met eigen vervoer naar deze Noord-Spaanse stad, dan staat natuurlijk het al genoemde Guggenheim museum op je must-see lijstje. Behalve de moderne kunst die het museum herbergt, is het gebouw op zich al een architectonische trekpleister. Net als de Zubiburi brug over de rivier de Nervíon. De sfeervolle, oude binnenstad biedt je gedurende een stedentrip in Bilbao een interessante tegenstelling. Binnen deze Casco Viejo vind je het centrale plein Plaza Nueva en statige, gekleurde huizen. Een Spaanse stad op zijn best!

Pintxos, Baskische wijnen en meer om je smaakpapillen mee te verwennen

Boek je een goedkope stedentrip naar Bilbao, dan zul je jezelf meer dan eens aan een overvolle tafel of bar met tapas treffen. Of beter gezegd, pintxos. De typisch Noord-Spaanse tapas, die op een broodje worden geserveerd, laten zich graag begeleiden door wijnen uit de regio. Je kunt pintxos zowel als lunch, als borrelhapje of als diner eten. Je schuift aan in een pintxosbar of panedaria, waar je ze zelf aan een bar kunt uitkiezen. De hapjes zijn goedkoop en kosten per stuk tussen de één en tweeënhalve euro.

Een last minute naar Bilbao en manieren van reizen

Boek je een citytrip naar Bilbao, dan heb je verschillende opties. Veel stedentrippers kiezen voor een goedkope citytrip naar Bilbao inclusief vlucht. Het voordeel van het boeken van een vlucht en een hotel bij reisaanbieders als Tui of Kras is dat je met een dergelijke, georganiseerde reis zelf nergens meer aan hoeft te denken. Behalve dat is ook een reis met de auto mogelijk. De trein is een interessant alternatief. De hoofdroute leidt je langs Parijs. Bilbao zelf is erg compact, waardoor je tijdens je stedentrip geen openbaar vervoer nodig hebt.

Op stedentrip naar Bilbao: goedkope bestemming met een geheel eigen karakter

Ben je op zoek naar een Spaanse stad die anders is dan anders, dan is een bezoek aan Bilbao één van de beste tips die je maar kunt opvolgen. De Baskische inwoners zijn trots op hun stad en hebben een geheel eigen karakter. Vind je een aanbieding voor een last minute naar Bilbao? Laat deze dan niet aan je voorbijgaan. Dankzij de lage prijzen in de stad –vergelijkbaar met of lager dan Oost-Europese landen- kun je een aantal dagen genieten zonder al te veel op je budget te letten.

Stedentrips vergelijken

Vergelijk 244 verschillende Stedentrips.

Vergelijk Stedentrips

Blog

© 2021 — stedentripdirect.nl — development by Harris Software